Privacy Policy


Meer hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het inloggen of heb je een andere vraag?
Neem via deze pagina contact met ons op of voor aanvullende hulp, klik hier.   

 

Uw privacyrechten


Monster verzamelt uw persoonlijke gegevens en gebruikt die gegevens om u te helpen in contact te komen met werkgevers en andere werkzoekenden. In de privacyverklaring wordt beschreven hoe uw gegevens worden verzameld en gebruikt en wat uw keuzes zijn met betrekking tot uw persoonlijke gegevens. We raden u aan om onze volledige Privacyverklaring te lezen voor uitgebreide informatie over ons informatie- en privacybeleid.
 

Bereik van dit beleid 

Dit beleid is van toepassing op gegevens die we verzamelen op de websites van Monster en via toepassingen die eigendom zijn van of worden beheerd door Monster Worldwide, Inc. of partnerbedrijven (gezamenlijk “Monster”).
Monster is niet verantwoordelijk voor het gebruik van gegevens in advertentienetwerken door andere partijen waarmee we samenwerken om u persoonlijke services te bieden, of door personen die toegang hebben tot uw gegevens via onze sites of toepassingen.
 

Gegevens die we verzamelen
 

We verzamelen de persoonlijke gegevens die u aan ons verstrekt. We verzamelen ook niet-persoonlijke gegevens over u, waaronder demografische informatie en hoe u Monster gebruikt en ermee communiceert. We vragen mogelijk ook gegevens over u op bij derden om uw ervaring persoonlijker te maken en deze te verbeteren.
  

 

  We certificeren zelf de naleving van:

Safe Harbor

TRUSTe European Safe Harbor certification

Hoe gegevens worden gebruikt
 

We gebruiken de gegevens die we over u verzamelen om onze producten en diensten op een gebruiksvriendelijke wijze aan te bieden en te verbeteren. Onder onze diensten valt onder andere persoonlijke gebruikservaring van de website en gerichte advertenties op Monster of andere sites waarmee we een zakelijke relatie hebben. We kunnen uw informatie ook gebruiken om contact met u op te nemen over Monster-updates, of voor informatie- en dienstgebonden communicatie, inclusief belangrijke beveiligingsupdates.

Gegevens die u deelt in openbare gedeeltes van Monster of in de doorzoekbare CV Database plaatst, is toegankelijk voor, kan worden gebruikt door, en kan worden opgeslagen door anderen over de hele wereld. We streven ernaar u een veilige omgeving te bieden door de toegang tot onze database te beperken tot legitieme gebruikers, maar we kunnen niet garanderen dat onbevoegde derden geen toegang kunnen krijgen. We kunnen ook niet bepalen hoe gemachtigde gebruikers de gegevens die u aan ons verstrekt, opslaan of overdragen, dus we raden u aan om geen gevoelige gegevens op Monster te plaatsen.
 

Hoe we gegevens delen
 

We delen uw informatie met derden die ons helpen om onze producten en diensten aan u te leveren. Deze derden mogen uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken.
Met uw toestemming kunnen we uw gegevens ook delen met derden die mogelijk contact met u kunnen opnemen over hun producten en diensten.

We delen ook gegevens waar dit wettelijk verplicht is.

Wij kunnen gegevens openbaar maken en doorgeven aan derden die een aantal of alle bedrijfsonderdelen van Monster verkrijgen.
 

Hoe we gegevens opslaan
 

We slaan uw gegevens op om uw interacties met Monster efficiënter, praktischer en relevanter te maken. U kunt de persoonlijke gegevens die u ons stuurt op elk gewenst moment bekijken, bijwerken of verwijderen door in te loggen op uw account. Wanneer u uw persoonlijke gegevens verwijdert, bewaren we uw logboeken en niet-persoonlijke gegevens, plus een gearchiveerde kopie van uw gegevens die niet toegankelijk is voor u of derden op internet. Als uw persoonlijke gegevens via Monster door anderen zijn bekeken, kunnen we de gegevens niet van de systemen van deze personen verwijderen.

Als u van gedachten verandert over het ontvangen van communicatie van Monster of andere partijen, kunt u uw voorkeuren wijzigen door in te loggen op uw account en uw Voorkeuren aan te passen.

U kunt ook de acceptatie van cookies uitschakelen. Dit heeft een negatieve invloed op het gebruik van Monster. Zo kunt u bijvoorbeeld niet meer inloggen op uw account.
 

Overige informatie
 

Monster is niet bedoeld voor kinderen die jonger zijn dan 16 jaar.

We nemen deel aan het Safe Harbor-framework van het Department of Commerce in de VS en we zijn lid van TRUSTe.

Voor meer informatie over hoe u zichzelf kunt beschermen terwijl u online bent, bezoekt u ons Beveiligingscentrum.

 

Contactgegevens
 

U kunt online contact met ons opnemen voor vragen over onze privacypraktijken en het Safe Harbor-programma. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0800 77 421 of ons schrijven op het volgende adres:

Privacy Office
Monster Belgium
Medialaan 28B
1800 Vilvoorde

Als we uw vraag of probleem niet goed hebben afgehandeld, kunt u contact opnemen met TRUSTe voor aanvullende hulp.


CIM
 

Zoek jobs:
Voor werkgevers: Vacatures plaatsen | CV zoeken
Over Monster | Werken bij Monster | Persruimte | Monster Netwerk
Algemene gebruiksvoorwaarden | Privacyverklaring | Help | Security | Contacteer ons | Sitemap| Mobile
©2014 Monster.be - Alle rechten voorbehouden - U.S. Patents No. 5,832,497; 7,599,930 B1; 7,827,125 and 7,836,060 MWW - V: 2014.1.40.6-204
eTrustLogo